CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak; sivil toplum, esnaf, işçi ziyaretlerinin ardından Mine Bademci Kültür Merkezi üyelerini ziyaret etti. Buluşmada çocuk, kadın, engelli birey ve gençlere yönelik hazırlanan projeleri anlatan Başak takdir topladı.
Karabağlar İlçesini şehrin merkezi haline getireceğini iddia eden Başak, bu bölgede yaşayan herkesin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir analiz çalışması gerçekleştirdiklerini ve ortaya çıkan verilere göre alanında uzman kişilerle, ilçenin sorunlarını giderecek alt yapıdan sosyal hayata kadar geniş yelpazede hazırladıkları projelerini aktardı.
Karabağlar geleceğin şehir merkezi
Yüz ölçümü bakımından İzmir’in en büyük ve en kalabalık ilçesi olmasına karşın sosyal donatı alan sıkıntısı yaşayan Karabağlar için gelecek planlarını “Bölgenin dokusunu bozmadan, doğaya zarar vermeden, insanların nefes alacağı, işsizlik sorununu ortadan kaldıracak, kalifiye eleman yetişmesine öncülük edecek ve bilgi çağının gereklerine yönelik imkanlar yaratarak çocuk ve gençleri yetiştirecek, sivil toplum kuruluşlarıyla uyumlu çalışan, ortak akıl ve uzlaşıyla yönetilen yerel yönetim hedefliyorum.“ diyerek aktaran Başak “Bunu birlikte başaracağız.” Mesajı verdi.
Mine Bademci Kültür Merkezi üyelerinin dilek ve taleplerini özenle dinleyen Başak, kendisine yöneltilen sorularına içtenlikle yanıt verdi. Kültür Merkezi üyeleri ilk kez bir yerel yönetim adayının ziyarette bulunduğunu, fikir ve düşüncelerine önem verilmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |