POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde itirafçının evinde arama yapıldı
Narin cinayetinde itirafçının evinde arama yapıldı
UEFA'dan Fernando Muslera'ya men cezası
UEFA'dan Fernando Muslera'ya men cezası
CHP’li Bakan’dan Yerlikaya’ya Narin tepkisi
CHP’li Bakan’dan Yerlikaya’ya Narin tepkisi
CHP Lideri Özel: 1 litre rakı 140 TL olacak!
CHP Lideri Özel: 1 litre rakı 140 TL olacak!
11 Eylül 2017 Pazartesi - 15:23

Kaya’dan Kocaoğlu'na ‘Tanrıkulu’ çıkışı: Söyleyecek sözün yok mu?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, CHP’li Sezgin Tanrıkulu üzerinden CHP’yi sert sözlerle hedef aldı. Kaya açıklamasının sonunda Aziz Kocaoğlu’na seslendi.

Kaya’dan Kocaoğlu na ‘Tanrıkulu’ çıkışı: Söyleyecek sözün yok mu?

GERÇEKİZMİR - CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun terörle mücadelede kullanılan silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) ilgili açıklamaları, ‘sivilleri öldürdü’ iddiası ve hakkında başlatılan soruşturma gündemdeki yerini koruyor.

Tanrıkulu’na yönelik AK Parti cephesinden yargı hamlesi gelirken, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Tanrıkulu üzerinden CHP’yi sert sözlerle hedef aldı.

Açıklamasında CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdarolu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’i örnek gösteren Kaya, finalde Kocaoğlu’na seslendi.

Kocaoğlu’nun 9 Eylül törenlerinde “İzmirli efedir, efe” dediğini hatırlatan Kaya, “Sn. Kocaoğlu, Tanrıkulu'nun ihanetine ve ona arka çıkanlara mertçe, gözünü kırpmadan söyleyecek bir sözün yok mu?” diye çağrı yaptı.

KOCAOĞLU’NA SESLENDİ
Kaya’nın açıklamaları şu şekilde:

“Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Bu CHP, Atatürk'ün kurduğu CHP değildir. Kahraman Mehmetçiğimiz büyük bir inanç ve kararlılıkla terörle mücadele ederken, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamaları ihanettir. Bu ihanet, hiçbir Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı tarafından kabul edilemez. CHP'li Sezgin Tanrıkulu PKK ile iş tutmuştur.

9 Eylül, CHP'nin kuruluş yıl dönümüydü. Kılıçdaroğlu, 9 Eylül'de yaptığı açıklamayla CHP'li Tanrıkulu'nun bu sözlerine destek verdi. İzmir'in kurtuluşu olan 9 Eylül'de Tanrıkulu'na bir tepki beklerken, Kılıçdaroğlu'nun arka çıkması CHP'nin bugünkü yüzünü ortaya koydu. CHP'nin terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile flörtü devam ediyor.

İzmirli hemşehrilerimiz ve sağduyulu CHP seçmeni gerçekleri görüyor. İzmir'de HDP'nin sözde adalet nöbetini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaret etmişti. Yine CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve CHP'li Milletvekilleri de HDP ile kol kola poz vermişti. Biz geçmişte boşuna demedik, yine söylüyoruz, bu CHP'nin içine HDP kaçmış. CHP artık HDP ile iç içe girmiş. Yazık, çok yazık! CHP'yi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu ilkeler tamamen unutulmuştur! Türkiye'ye ihanet eden, düşmanlık besleyen, topraklarımızda gözü olan ne kadar hain varsa CHP tarafından korunup kollanır hale gelmiştir. CHP geçmişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk olabilir. Ama artık ne yazık ki Sezgin Tanrıkulu'dur, Sema Pekdaş'tır, Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

Bir sözüm de, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu'na... 9 Eylül'de dedin ki; "İzmirli vatanseverdir, merttir. Efedir İzmirli, efe! Ülkesi ve ilkesi için ne lazımsa onu yapar; gözünü kırpmadan." Evet, İzmir istiklalin şehridir. Kuruluşun ve kurtuluşun, milli mücadelenin simge kentidir. İzmirliler vatan ve bayrak aşığıdır. Efedir İzmirli, efe…Sn. Kocaoğlu, Tanrıkulu'nun ihanetine ve ona arka çıkanlara mertçe, gözünü kırpmadan söyleyecek bir sözün yok mu?

 
Göztepe Süper Lig'e çabuk ısındı
 
Altınordu'da Berke'ye güvenoyu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de başkanların sandık şokuna AK Parti'den yorum: Komik!
CHP Çiğli’de Belediye Başkanı Hasan Arslan ile tam destek verdiği İlçe ...
Sertel uyuşturucu satışına karşı önlemleri sordu
CHP İzmir Milletvekili Sertel, okulların açılmasına kısa bir süre kala ...
Karataş: 12 Eylül kahpe ve kara bir gündür!
MHP İl Başkanı darbenin yıldönümüyle ilgili bir mesaj yayınladı.
 
Bahçeli'den Akşener yorumu: Bayram balonu gibi...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meral Akşener’in yeni parti hazırlığını, “Bu, ...
Güven'den 'ilk gün' raporu: O iddiaya yanıt, başkanlara mesaj!
CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, ilk günü geride kalan delege seçimleri ...
AK Partili Dağ'dan CHP'li Tanrıkulu hakkında suç duyurusu!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, CHP İstanbul ...
 
CHP’de o ilçeyi karıştıran SMS: Vekilden başkana sert tepki!
Güzelbahçe’de İlçe Başkanı Çam’ın sandık öncesi SMS’le yaptığı çağrı tepki ...
İl başkanlığına giden yol!
Parti içi yarışa en çok taraf olan belediye başkanı orada...
Kılıçdaroğlu 'İHA iddiası' hakkında ilk kez konuştu
Tanrıkulu'nun silahlı İHA iddiası hakkında ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri