POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Beykoz Belediye Başkanı Köseler tutuklandı!
Beykoz Belediye Başkanı Köseler tutuklandı!
Önder: Bahçeli 'barış halayı çekeceğiz' dedi!
Önder: Bahçeli 'barış halayı çekeceğiz' dedi!
Süper Lig için tahminler güncellendi!
Süper Lig için tahminler güncellendi!
İBB Medya AŞ'ye operasyon: Polis bilgisayara el koydu
İBB Medya AŞ'ye operasyon: Polis bilgisayara el koydu
2 Mart 2025 Pazar - 08:47

Konak’ta ilk iftar: Mutlu’dan dayanışma vurgusu

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Konak’ta ilk iftar sofrası Murat Reis Mahallesi’nde kuruldu. Konak Belediyesi’nin Hatay Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlediği bin kişilik iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerimizde aynı sofrayı paylaşarak dayanışmayı daha da büyüteceğiz” dedi.

Konak’ta ilk iftar: Mutlu’dan dayanışma vurgusu

Ramazan ayının bolluk ve bereketini vatandaşlarla paylaşmak için çeşitli mahallelerde iftar sofraları kuracak olan Konak Belediyesi, ilk iftar yemeğini Murat Reis Mahallesi’nde düzenledi. Hatay Kapalı Pazar Yeri’nde verilen iftar yemeğine, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve eşi Necip Mutlu’nun yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve İlçe Yönetimi, Konak Belediye Meclis Üyeleri, İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Juliette Bompoint, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Okunan ezanın ardından aynı sofrayı paylaşan mahalle sakinleri Konak Belediyesi’nce ikram edilen yemeklerle oruçlarını açtı.

Başkan Mutlu: Ramazan’da dayanışmayı büyüteceğiz

İftar sofralarını tek tek dolaşıp vatandaşlarla sohbet eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Ramazan kardeşliğin, sevginin, dayanışmanın arttığı, birbirimize daha sıkı sarıldığımız bir ay. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerimizde aynı sofrayı paylaşarak dayanışmayı daha da büyüteceğiz. İftar yemeğimizde bizimle bir araya gelen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İftar sonrası esnaf ziyareti

İftar yemeğinden sonra bölge esnafına ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Mutlu’ya esnaf ve vatandaşlar da ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Mutlu, Hatay Polis Karakolu’na da giderek görev başında olan emekçilere hayırlı Ramazanlar diledi.

Her gün bin kişiye iftar yemeği

Konak Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında iftar sofraları kurmaya devam edecek. Ayrıca iftar programı olmayan günlerde başta muhtarlık önlerinde olmak üzere yemek dağıtımı yapılacak.

 
Anne babalara doğum izni müjdesi
 
Güzelbahçe’de evlere iftar servisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay, ilk iftarda Ödemişlilerle buluştu: Yüreğimizdeki iyiliği çoğaltalım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ramazan ayının ilk ...
Buca Belediyesi'nden vergi borçlarına karşı devir hamlesi!
Buca Belediyesi Mart ayı meclisinde gündeme gelecek maddeye göre vergi ...
KARGEM’de yeni dönem başvuruları başlıyor
Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Eğitim Merkezi (KARGEM), 2025-2026 ...
 
Karabağlar’daki camiler Ramazan’a hazır
Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan camileri hafta boyu temizleyerek, ...
Narlıdere'nin camilerinde temizlik zamanı
Narlıdere Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayında ibadetlerini temiz ...
Efes Selçuk'ta İftar Kart dayanışması
Efes Selçuk Belediyesi Ramazan’da dayanışmayı güçlendiriyor.  Efes Selçuk ...
 
Karabağlar'da personel alacakları için 93 milyonluk kredi talebi!
Karabağlar Belediyesi Mart ayı meclisi ilk birleşiminde 93 milyon TL'lik ...
Altın Bilezik İstihdam Merkezi, EGEKAF 2025'te!
Bornova Belediyesi, iş arayanlarla işverenler arasında köprü kuran Altın ...
'Çocuk dostu kent İzmir' hedefine doğru!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Merak edenler varsa anlatayım...
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri