POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
25 Aralık 2018 Salı - 12:34

MHP İzmir'de AR-GE ekipleri hazır kıta!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir’in AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut; “İzmir’in tüm ilçelerinde Ar-Ge ekiplerimizle seçimlere hazırız. İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’den talimat bekliyoruz. Sahaya indiğimizde MHP İzmir İl teşkilatının şehri nasıl ele aldığını ve nasıl bir vizyonla daha güzel bir İzmir tasarladığını herkes görecek” dedi.

MHP İzmir de AR-GE ekipleri hazır kıta!

AK Parti ve MHP tarafından Cumhur İttifakı’nın ilçe çalışmaları sürerken MHP İzmir’in AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcı Cumhur Bulut’tan bir açıklama geldi. Otuz ilçede tespit, çözüm; araştırma ve geliştirme alanında tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Bulut, “İzmir’i sadece bir coğrafya parçası olarak gören yerel yönetim anlayışının bu seçimde yerle yeksan olacağını, slogan ve festival belediyeciliğinin tarihe karışacağını düşünüyoruz. Zira sorunlarımız acil çözümler bekliyor. İzmir’de bırakın bir ilçeden bir ilçeye gidebilmeyi semtler arasında yolculuk bile bir saate çıktı. Böyle bir durumda belediyecilik sınıfta kalmış demektir. Geleceği görememek, İzmir’e kör bakmak demektir” diye konuştu.

“Yaşanacaktı kaçılacak oldu”

Açıklamasını İzmir’in üstün vasıflarla mücehhez bir şehir olduğunu söyleyerek sürdüren Bulut, “Tarımdan turizme; sanayiden ticarete ve esnaf faaliyetlerine kadar her alanda büyük bir potansiyele sahip olan kentimizi yıllardır slogan belediyeciliği ile yönetmek ‘Yaşanacak İzmir yerine kaçılacak İzmir’i doğurdu. CHP artık bu sloganı kullanamıyor bile. AR-GE Gruplarımızın elindeki karşılaştırmalı verileri açıklamadığımızda gelinen noktanın ne kadar ürkütücü olduğunu ve niçin İzmir’in yaşanmaz bir şehir haline dönüştürüldüğünü herkes görecek” dedi.

Cumhur İttifak’ı değer katacak

İzmir’i yıllardır yöneten CHP Belediyeciliğine karşı eleştirilerini sürdüren Bulut, “CHP Belediyeciliğinin şehir tasavvuru da yok. Kara düzen bir genişleme, Türk şehir geleneğinden uzak bir yapılaşma ve insana değer vermeyen bir yerel yönetim anlayışı var. Sonuç olarak da günümüzün sahipsiz İzmir’i ortaya çıkıyor” diyerek açıklamasını sürdüren Cumhur Bulut şöyle devam etti; “Cumhur İttifakı’nın İzmir’e değer katacağına yürekten inanıyoruz. Sayın Nihat Zeybekçi ve kadrosunun İzmir’in önünü açacağını görüyoruz. Her türlü katkıyı sağlamak ve sahaya inmek için İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’in emrini beliyoruz. Otuz ilçede tüm Ar-Ge Ekiplerimizle hazırız. Sahaya indiğimizde MHP İzmir İl teşkilatının şehri nasıl ele aldığını, nasıl bir vizyonla daha güzel bir İzmir tasarladığını ve Cumhur İttifakına sağladığımız katkıyı herkes görecek”.

İzmir sorunlar yığını

İzmir’i ele alırken bir gelecek vizyonu çerçevesinde değerlendirme yaptıklarını da söyleyen MHP İzmir’in Ar-Ge’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, üzerinde çalıştıkları konuları şöyle sıraladı; “Şehrimizin ana meseleleri trafik, otopark, kullanılmayan deniz yolları, yeşil alan eksikliği, kirlilik, gençliğe değer vermeyen idari anlayış, batmış spor kulüpleri, çevre düzensizliği, toplu taşım eksiklikleri, sinyalizasyon şebekesi kaosu, arıtma tesisleri ve çöp sorunları. Bu sorunların yığıldığı bir şehirde acil bir yönetim değişikliği gerekmektedir. Geleceğin İzmir’inde yollarımız da açık olacak ufkumuz da”.

 

 
Yüksel: İzmir'i ranta teslim etmeyeceğiz
 
'Yunus'un yürümesi için 25 bin lazım!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüksel: İzmir'i ranta teslim etmeyeceğiz
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Alaattin Yüksel, iktidar ...
Ve Zeybekci teşkilat turuna çıktı: 3 ilçede ne mesaj verdi?
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de ...
Çavuşoğlu: Türkiye Suriye'ye gireceğim derse girer
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Türkiye, Suriye'ye gireceğim derse ...
 
Akşener, 10 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı
Parti grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ...
CHP İzmir Milletvekili Bakan o köyü TBMM gündemine taşıdı!
Gökçealan’a yapılmak istenen JES, kalker ocağı, kırma eleme tesisi ve ...
'Trump 2019 yılı içerisinde Türkiye'ye gelecek'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD askerlerinin Suriye'den çekilmesiyle ...
 
AK Parti'den istifa etti...CHP'ye üye oldu...Aday adayı başvurusu yapacak!
Kemalpaşa’da AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun yardımcılığını ...
CHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti
Aydın'ın Söke ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı ...
CHP İzmir'de İl Başkanı Yücel'den vekillerle 'ittifak' zirvesi!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, partisinin İzmir Milletvekilleri ile bir araya ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri