POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tunceli Ovacık'ta askeri araç kazasında 4 asker şehit oldu
Tunceli Ovacık'ta askeri araç kazasında 4 asker şehit oldu
Amerikan askerleri Irak'tan çekiliyor
Amerikan askerleri Irak'tan çekiliyor
Narin'in kahreden ölümünde yeni gelişme!
Narin'in kahreden ölümünde yeni gelişme!
Hamile kadını ölesiye darbetmişti: İşte istenen ceza!
Hamile kadını ölesiye darbetmişti: İşte istenen ceza!
30 Temmuz 2024 Salı - 20:22

Mavi Vatan mesajı: Geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Milletvekili Namık Tan'ın "Mavi Vatan" ile ilgili sözlerini eleştirerek "Bunun adı sorumsuzluktur, şuursuzluktur, gaflettir. Mavi Vatan'ımıza sahip çıkma noktasında en küçük bir geri adım atmayacağız." dedi.

Mavi Vatan mesajı: Geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışını "rezalet" olarak tanımladı, oyunların açılışına neden gitmediğini de anlattı.

Erdoğan, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın kendisini hedef alan paylaşımına da sert sözlerle tepki gösterdi.

İsrailli bakan için "klavye soytarısı" diyen Cumhurbaşkanı, "Hadsiz mesajları bizi korkutmaz, ürkütmez, sindirmez inandığımız yolda yürümekten bizi asla vazgeçirmez. Korkuyu yanımıza hiç yaklaştırmadık. Bugün de aynı yerdeyiz dimdik ayaktayız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ne kadar sancılı olursa olsun her meseleyi kendi arasında konuşan müzakere eden bir hareketiz. 31 Mart seçimleri sonrasında da aynısını yapıyoruz. Milletin sandıkta verdiği mesajlara kulaklarımızı tıkamıyor iç bünyemizde gerekli adımları atıyoruz. Bakılmadık hiçbir nokta bırakmadan bu süreci titizlikle yürütüyoruz.

"BUNLARA ARADIKLARI FIRSATI VERMEDİK VERMEYECEĞİZ"

Her şeyin farkındayız. Selden kütük kapma telaşında olanları da çok iyi görüyoruz. Bunlara aradıkları fırsatı vermedik vermeyeceğiz. Ne fitne kazanına odun taşıyanların oyununa geleceğiz ne de hiçbir şey olmamış gibi yolumuza devam edeceğiz. Partimiz bünyesinde bayrak değişimini gerçekleştiriyoruz. Görevden affını talep eden bazı arkadaşlarımızın yerine yenilerini görevlendirdik. Siyasetin dalgalı denizinde gel-gitler olabilir bunların tamamı geçicidir, aslolan milletle gönül bağını muhafaza etmektir. Biz PKK'nın Suriye uzantılarıyla mücadele derken CHP'li milletvekilleri ellerinde çantalarıyla ülke ülke dolaşıyor onları aklamaya çalışıyordu. 'Türk askerinin Libya'da ne işi var?' korosonun assolisti dönemin CHP Genel Başkanı'ydı. Somali tezkeresine hayır dediler.

MAVİ VATAN TARTIŞMASI: "MASAL" DİYEREK ÜLKEMİZİ YAYILMACILIKLA İTHAM EDEREK BİRİLERİNE GÖZ KIRPIYORLAR

Türkiye'nin çıkarlarını savunmak yerine Mavi Vatan'a 'masal' diyerek, ülkemizi yayılmacılıkla itham ederek birilerine göz kırpıyorlar. Bunun adı sorumsuzluktur, şuursuzluıktır. Türkiye aleyhine bu tezleri dillendirmek ne zamanda beri CHP'nin görevi oldu? CHP'nin Türkiye ile ve Türkiye'nin çıkarlarıyla alıp veremediği nedir? Sadece milli meselelerde, yerli ve milli bir duruş bekliyoruz. CHP yönetimi, böyle konularda dahi katkı sunmayı beceremiyorsa, bari bu tarz talihsiz açıklamalarla ülkemize zarar vermesin. Gölge etmesinler yeter; biz onlardan başka ihsan istemiyoruz. Anavatanımızın ayrılmaz bir parçası olan 'Mavi Vatan'ımıza sahip çıkma noktasında en küçük bir geri adım atmayacağız. Türkiye'nin ve Kıbrıs Türkleri'nin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.

İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI

Savaşın bile bir hukuku vardır. Hitler'i gölgede bırakacak bir barbarlığa imza attılar. Gazze bugün dünyanın en büyük imha kampına dönüşmüştür. Eli kanlı katiller Temsilciler Meclisi'nde ağırlanıyor, alkışlanıyor. Ben de Müslümanım insanım diyen birisinin böyle bir tabloya rıza göstermesi mümkün mü? BM Güvenlik Konseyi bugün sorumluluk almayacaksa ne zaman alacak? Bu gidiş gidiş değildir. 

"NETANYAHU YÖNETİMİ ALTINDA İSRAİL'İN GİTTİĞİ YOL, YOL DEĞİLDİR"

Netanyahu yönetimi altında İsrail'in gittiği yol, yol değildir. Bu ikiyüzlülüğün sonu korkarım ki çok kötü bitecektir. Bugün gözünü Lübnan'a dikenlerin yarın pis ellerini başka yerlere uzatmayacağının garantisini mi verebilir? Hamas ateşkese evet dediği halde kan döken taraf İsrail'dir.

"İSRAİL ARTIK TÜM DÜNYA İÇİN TEHDİTTİR"

İsrail devleti gelinen noktada artık tüm insanlık için tüm dünya için tehdittir. Daha geç olmadan bu soykırım insanlığın ittifakı ile artık derhal durdurulmalıdır. Biz Netanyahu denilen caninin ne yapmaya çalıştığını farkındayız. Gazze'deki ateşi tüm bölgeye yayma girişimlerini arkasındaki asıl niyeti çok iyi biliyoruz. Ne söylüyorsak bölgemizde kanın durması için söylüyoruz.

"KLAVYE SOYTARILARININ HADSİZ MESAJLARI BİZİ KORKUTMAZ ÜRKÜTMEZ"

Klavye soytarılarının hadsiz mesajları bizi korkutmaz, ürkütmez, sindirmez inandığımız yolda yürümekten bizi asla vazgeçirmez.

"KORKUYU YANIMIZA HİÇ YAKLAŞTIRMADIK"

Korkuyu yanımıza hiç yaklaştırmadık. Bugün de aynı yerdeyiz dimdik ayaktayız. İsrailli yetkilerin küstah açıklamaları karşısında son iki gündür milletimizin fertlerinin sergilediği dik duruşu çok kıymetli bulduğunu vurgulamak istiyorum. Türkiye olarak bundan 500 yıl önce engizisyondan kaçan Musevilere kucak açtıysak Hitler'in toplama kamplarında kaçan Yahudilere kol kanat gerdiysek bugün de mazlumların yanındayız.

"PARİS'TEKİ OLİMPİYAT AÇILIŞINDA SERGİLENEN GÖRÜNTÜ AHLAKSIZLIKTIR"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Macron beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum 'Dede gitme.' dedi, niye dedim; 'Orada LGBT gösterisi yapacaklar.' dedi, o görüntüleri gösterdi tamam kızım gitmeyeceğim dedim. İnsanları birleştirmesi gereken spor etkinliği maalesef insanlığa değerlere düşmanlıkla açıldı. Olimpiyatlar, insan tabiatını bozan, aileyi ifsat eden, nesillerin emniyetini ve bekasını tehdit eden sapkınlığa alet edilmiştir.

"İLK FIRSATTA PAPA'YI ARACAĞIM"

Bizim inancımızda insan yaradılmışların en şereflisidir. Paris'te yapılmak istenen eşrefi mahlukat olan insanı hayvanlardan dahi aşağıya çekme projesidir. Paris'teki rezil sahne, sadece Katolik alemini sadece Hristiyan dünyasını değil, en az onlar kadar bizi de rencide etti. İlk fırsatta Sayın Papa'yı da bununla ilgili arayacağım. 

"CİNSİYETSİZLEŞTİRMEK DEMEK İNSAN SOYUNU BOZMAK DEMEKTİR"

Karşımızda sadece bir yönelim yok doğrudan çocuklarımızı hedef alan faşizan bir dayatma var. Aileye insan nesline yönelik çok boyutlu acımasız bir savaş yürütülmektedir. Fransa, Fransız sporcuların içerisinde başörtülü olanlar varsa onların müsabakalara katılmasını engellemiştir. Bu nasıl bir mantık? Cinsiyetsizleştirmek demek insan soyunu bozmak demektir. Bugün dünden daha dikkatliyiz. Sapkın akımlarla ve bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Cinsiyetsizleştirme projelerini ülkemizde hamiliğini bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP'li belediyelerin üstlenmesi ibret vericidir. Paris'te sahnelenen rezaletin hepimiz için bir toparlanma vesilesi olacağına inanıyorum.

SAHİPSİZ HAYVANLARA YÖNELİK KANUN

Sahipsiz hayvanlar kanunu teklifini Meclis Genel Kurulu'nda kabul eden tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin acil çözüm beklediği başıboş köpek meselesini, hükümet, yerel yönetimler ve hayvanseverler el ele vererek kısa sürede hal yoluna koyacağız."

 
İsrail’de salgın: Onlarca kişi öldü
 
İzmir sularında bitmeyen dram
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel açıkladı: CHP AYM'ye gidiyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler ...
CHP’de İzmir’den 4 eski vekile ‘6 aylık’ kritik görev!
CHP Genel Merkezi, İzmir eski milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Mustafa ...
AK Partili vekil: Başkanlar bu işe girmek istemiyor!
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, sahipsiz hayvanlara yönelik ...
 
Yücel 'Erdoğan vatandaşa hizmet nasıl olur görsün' dedi, İzmir'i örnek gösterdi!
Parti Sözcüsü Deniz Yücel CHP Genel Merkezi'nde Bakan Işıkhan'ın açıkladığı ...
Yavaş'tan SGK prim borcu açıklaması
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediyelerin Sosyal ...
Kotan'dan 'il ve genel başkan adaylığı' sorusuna yanıt!
CHP İzmir’de kadın kollarının ardından gençlik kollarında parti içi yarış ...
 
Özlale konuştu, sosyal medya yıkıldı: Çocukları taciz eden sapıkları toplayın!
TBMM Genel Kurulunda, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren ...
Kafe Siyaset'in konuğu İl Başkanı Kotan!
CHP İzmir’de kadın kollarının ardından gençlik kollarında parti içi yarış ...
Genel Başkan Adaylığını açıkladı... İzmir İl Başkanı da destek verdi!
CHP’de kadın kollarında kurultay heyecanı yaşanacak. Genel Merkez’in desteğini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri