POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
10 Haziran 2024 Pazartesi - 11:32

Özel’den Önal’a övgü: Sizlere emanet ediyorum

Bayraklı Kulalılar Derneği’nin bu yıl 12’nci kez düzenlediği geleneksel keşkek gününe katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’dan övgüyle bahsederek, “İrfan başkanı Bağrınıza bastığınız ve destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi. Başkan İrfan Önal ise, “Gece gündüz demeden çalışarak Genel Başkanımızı ve Bayraklılıları mahcup etmeyeceğim” dedi.

Özel’den Önal’a övgü: Sizlere emanet ediyorum

Bayraklı Kulalılar Derneği’nin Sasalı Kent Ormanı’nda düzenlenen 12’nci Geleneksel Keşkek Günü’ne CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra; Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Dernek Başkanı Veli Topal, yönetimi ve yüzlerce Kulalı katıldı.

ÖZEL: İRFAN ÖNAL BENİM KARDEŞİM

Etkinlikte yaptığı konuşmada Başkan Önal’dan övgü ile bahseden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bayraklı çok önemli bir yer. İzmir’de İzmir kütüğüne kayıtlı kişilerden sonra ikinci yoğunluk Manisa kütüğüne kayıtlı kişilerdir. Bu bilhassa Bayraklı’da çok üst düzeydedir. Her dört kişiden birinin Manisa ile bağlantısı vardır. Bunun sebebi, genç Cumhuriyet, kalkınmayı hayata geçirirken Manisa’nın Kula ilçesinde Kula mensucat fabrikasını kurar. Ancak maliyetler ve yereldeki sıkıntılar nedeniyle daha sonra 3 bin 500 işçisi ve 10 binin üzerinde nüfus ile bunu Bayraklı’ya taşırlar. O günden bu güne Bayraklı Kulalıların yoğun olarak yaşadığı bir yer haline gelir. Sonra Bayraklı Belediye olur. Bayraklı’yı Manisalılar, Manisa’nın damatları, Kulalılar yönetir. Bu dönemde de Bayraklı’da gencecik bir adayımız oldu. Dönüp baktılar bu aday Kulalı mı diye. Dedim ki; İrfan Önal benim kardeşim. Partimizin evladı. “Özgür Özel ne kadar Manisalıysa, İrfan Önal da o kadar Manisalı ve size emanet.” Depremden dolayı dezavantajlı olan bir ilçemizde İrfan kardeşim zorlu bir seçimi sizlerin de desteğiyle başarıyla atlattı. Özgür Özel’i bağrınıza bastığınız gibi İrfan Önal’ı da bağrınıza bastığınızı görüyorum. Emanete sahip çıkıp destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

ÖNAL: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIM

Başkan Önal, “Sorumluluklarımızın farkındayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında biz gençlere güvenen, kadınlara alanlar tanıyan genel başkanımızı da Bayraklımızı da mahçup etmeden gece gündüz çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Buradan Bayraklı Kulalılar Derneğimize ve Veli Başkanımıza da seçim öncesinde de bugün de bize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Bu desteği hiçbir zaman unutmayacağım ve bana verilen görevi layıkıyla yapacağım” diye konuştu.

İNSANLARIN ÜMİDİ YEŞERDİ

Dernek Başkanı Veli Topal, “16 yıllık dernek hayatımızda 12’nci kez keşkek günümüzü düzenliyoruz. Zorlu ekonomik şartlar devam ederse; geleneklerimizi, göreneklerimizi yapamaz hale geleceğiz böyle giderse. Biz hep Türkiye’yi bir Manisalı yönetsin diyorduk. Bugün artık Genel Başkanımızla birlikte insanların ümidinin yeşerdiğini görüyoruz. Bunu daha da ileriye taşıyıp, genel Başkanımızı ülkemizi yönetecek hale getirmeliyiz” dedi.

Konuşmaların ardından, geleneksel keşkek tüm katılımcılarla birlikte karıştırılarak servis edildi.

 

Etiketler:
 
Konak’ta 7’den 70’e herkes sahnede
 
EURO 2024 için son prova: İşte muhtemel 11
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta 7’den 70’e herkes sahnede
Konak Belediyesi’nin bir gelenek haline gelen Halk Oyunları Şenliği, bu ...
Karşıyaka Kurban Bayramı'na hazır
Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı’nın huzur ve güven içinde geçmesi ...
Buca'da çevre haftasında geri dönüşüm defilesi!
Buca, Çevre Koruma Haftası’nda renkli görüntülere sahne oldu.  Belediye ...
 
İzmir'in Kozak üzümleri küllerinden doğuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yok olmaya yüz tutan Bergama’nın Kozak Beyazı ...
Selçuk’ta öğrencilere ‘ulaşım’ desteği
Efes Selçuk Belediyesi YKS’ye (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) girecek ...
Tugay’ın ‘Hızlı Eylem Planı’ işliyor: Ulaşımda ‘titiz’ çalışma
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın kentteki yaşam konforunu ...
 
Yiğit Balçova Çınarları’yla şiir okudu
İleri yaş grubuna eğitim hizmeti veren Olgun Gençlik Merkezi’ni ziyaret ...
Duman'dan dönüşüm mesajı, kreş müjdesi ve asfalt hamlesi
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, belediyenin kentsel dönümde garantörlük ...
Bornova’da açık havuz yaza hazır
Bornova Belediyesi Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri içerisinde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri