POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan ve Özel, aynı tarihlerde New York'ta
Erdoğan ve Özel, aynı tarihlerde New York'ta
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
AFAD duyurdu... Akdeniz'de deprem!
AFAD duyurdu... Akdeniz'de deprem!
Karar Resmi Gazete'de: 16 ilin valisi değişti
Karar Resmi Gazete'de: 16 ilin valisi değişti
8 Eylül 2017 Cuma - 18:38

Sarıgül Akşener'in partisine mi katılacak?

İstanbul'un Şişli ilçesinin eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in kuracağı partiye katılacağı iddialarına yönelik, "Bizim çizgimiz bellidir, herkese çalışmalarında başarılar diliyorum. Böyle bir konu gündemimizde yok" dedi.

Sarıgül Akşener in partisine mi katılacak?

İstanbul'un Şişli ilçesinin eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in kuracağı partiye katılacağı iddialarına yönelik, "Bizim çizgimiz bellidir, herkese çalışmalarında başarılar diliyorum. Böyle bir konu gündemimizde yok" dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere öğle saatlerinde Diyarbakır’a gelen Sarıgül ve beraberindekiler, Hz. Süleyman Camii ve İçkale Kompleksi’ni gezerek görevlilerden bilgi aldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül, müze alanını gezerek tarihi eserleri inceledi. Çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Sarıgül, bütün yurttaşların Diyarbakır’a gelerek bu güzellikleri görmesini arzu ettiğini söyledi. Müze alanı içinde bulunan ve eskiden cezaevi olarak kullanılan yapıta atıfta bulunan Sarıgül, "Özellikle geçmişte cezaevi olarak kullanılan fakat önümüzdeki günlerde müze olarak açılması planlanan bir cezaevi var. Buranın örnek olması lazım. Bu örnekle birlikte de dünyanın her tarafında silahların gidip barışın gelmesi lazım, barışın, özgürlüğün, demokrasinin, insan haklarının, bireyin mutluluğunun ve özgürlüğünün burada yansımasını her zaman görmeliyiz. Diyarbakır’ın da bu güzelliklerle anılması lazım" dedi.

'BÖYLE BİR KONU BİZİM GÜNDEMİMİZDE YOK'

Diyarbakır'ın Türkiye için önemli olduğunu kaydeden Sarıgül, "Diyarbakır’ın Türkiye’deki konumu önemli. Ben her fırsatta Diyarbakır’a uğrayıp buradaki yurttaşlarımla dertleşmek istiyorum. Bugün Diyarbakır’a sevgi tohumlarını bir kez daha yeşertmeye geldim. Sevgi tohumlarını ekmeye geldim. Diyarbakır’daki sevgi tohumlarını da Türkiye’nin her tarafına taşımaya geldim" dedi.
Gazetecilerin "Meral Akşener’in kuracağı partiye katılacak mısınız" sorusu üzerine Sarıgül, "Bizim kendi çizgimiz var, bizim kendi çalışmalarımız var. Biz herkese başarılar diliyoruz. Böyle bir konu bizim gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

"Önümüzdeki seçimlerde aday olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Sarıgül, şu cevabı verdi:

"Bir siyasinin ben adayım demesini hiçbir zaman doğru bulmam. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Bütün yurttaşlarımla hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden temaslarımı sürdürüyorum. Benim nereye geleceğimin kararını yaptığımız çalışmalar ve yurttaşlarımızın takdir duygusu verir. Herkes her vatandaş, her siyasi görüşlerini bayrağımıza dokunmadan, toprağımıza dokunmadan, bayrağımız ve toprağımız bizim için kutsaldır onun dışındaki görüşlerini her noktada söylemesi lazım. Görüşlerini söylemesinden dolayı da hiçbir insanın baskı altına alınmasını hiçbir insanın ceza görmesini demokrasi anlayışım gereği kabul etmem mümkün değil."

 
Mesut Sancak’tan Karşıyaka çıkışı
 
Katil zanlıları 11.5 yıl sonra gözaltında!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
''SİHA'lardan hiçbir sivile zarar gelmedi''
Milli Savunma Bakanı Canikli, "Silahlı İHA'larla bugüne kadar hiçbir sivile ...
Başbakan'dan İzmir'de açılış maratonu!
Yıldırım'ın İzmir'deki ilk durağı Selçuk oldu. Toplu açılış ve İZBAN'ın ...
CHP'li Tanrıkulu'ya 'SİHA' soruşturması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ...
 
Alman milletvekilleri Konya 3. Ana Jet Üssü'nde
Gottemoeller'in başkanlığında Alman milletvekillerinden oluşan heyet, ...
HDP'li Ayhan Bilgen tahliye oldu
Terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen ...
Konak'ta tartışma büyüyor: Diplomalı kontra!
Konak’ta olaylı geçen ve AK Parti Grubu’nun terk etmesiyle sonuçlanan ...
 
Erdoğan'dan 'Zafer Çağlayan' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a dava ...
'2019'da MHP ile ortak aday' iddiasına yanıt
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, başkan ...
MHP İl Başkanı Karataş’tan 9 Eylül mesajı
Başkan Karataş İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri