POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çekiçle saldırmıştı: Müdür hakkında karar!
Çekiçle saldırmıştı: Müdür hakkında karar!
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
26 Haziran 2023 Pazartesi - 12:05

Saygılı'dan Soyer'e 'çantada keklik' göndermesi: Ha şunu bileydiniz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’in ‘çantada keklik’ olmadığı ve merkez sağ eğilimine vurgu yaptığı sözlerine açıklama geldi. Saygılı; yaptığı açıklamada, “Ha şunu bileydiniz! İzmir’e çantada keklik gözüyle bakan hep sizdiniz. İzmir’in vatanseverliği, şehrine bağlılığını ve yeri zamanı geldiğinde yumruğunu özünden yana, değişimden yana vurma potansiyelini görmeyen sizdiniz!” ifadelerini kullandı.

Saygılı dan Soyer e  çantada keklik  göndermesi: Ha şunu bileydiniz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’dan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’in ‘çantada keklik’ olmadığı ve merkez sağ eğilimine vurgu yaptığı sözlerine açıklama geldi. Saygılı; yaptığı açıklamada, “Ha şunu bileydiniz! İzmir’e çantada keklik gözüyle bakan hep sizdiniz. İzmir’in vatanseverliği, şehrine bağlılığını ve yeri zamanı geldiğinde yumruğunu özünden yana, değişimden yana vurma potansiyelini görmeyen sizdiniz!” ifadelerini kullandı.

İzmir’in refleksleri yabana atılamaz

Başkan Saygılı, İzmir’in 1950’den 70’li yıllara kadar merkez sağ partilerden yana yoğun olarak tercih kullandığına dikkat çekerek; “Asıl mesele, İzmir’in CHP’nin kalesi olmadığıdır ve güçlü refleksler göstermesidir. 87 ve 91 genel seçimleri de önemli örneklerdir. Kaldı ki pek çok seçimde kendisini sol sayan CHP ipi göğüslese de merkez sağ partilerin oyları yüzde 40’ların üzerinde olmuştur. İzmir’in refleksleri yabana atılamaz! Nihayet, İzmir’in gerçek eğilimini kabul ettiler, tahtlarının baki olamayacağını, İzmir’e hizmet etmeden, elim elim üstünde sonsuza kadar bu şehri kandıramayacaklarını gördüler.” diye konuştu.

Oynadılar, oyaladılar… Havanda su dövdüler!

Saygılı, açıklamasına şöyle devam etti; “Çeyrek asırdır, bu şehrin insanlarını algılarıyla oynama, hizmet noktasında oyalama taktikleriyle havanda su döven CHP’li belediyelerdir. Zamanı İzmir’in aleyhine işletmekten bir an bile hicap duymadan, halkın oyuna keklik gözüyle bakanlar CHP’li yerel idarecilerdir. Şimdi, bunun böyle olmadığını, eleştiriler üzerinden mi fark ettiler; yoksa kısa bir siyasi tarih araştırması mı yaptılar; bu önemli. Her ne şekilde olursa olsun, İzmirlilere hakkını teslim ettiler; çünkü İzmir, hiçbir zaman güdümlü bir şehir olmamıştır. Algıları açıktır, kimin hizmet ettiğini, kimin ediyormuş gibi yaptığını ayırt eder. Zamanı ve yeri geldiğinde de sandığa yumruğunu vurur. Alamadığı hizmetin hesabını sorar. Vatanı ve bayrağına tehdidin hesabını sorar. Kırmızı çizgilerini çiğneyenlere, şehrini harabeye döndürenlere ‘dur’ demeyi bilir.”

2024’ü bekleyin…

“İzmir’in; keklik mi yoksa, avlanamayacak bir şehir mi olduğunu cümle alem asıl 2024’te görecek.” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü, “Şehir içi alt yapısı yıllardır enkaz olarak kalmış, kentsel dönüşümü yılan hikayesine dönmüş, körfez belediye eli ile kirletilmeye devam edilirken bir türlü temizlenememiş, koku yıllardır kentin bir numaralı sorunuyken çözülememiş, trafiği hallaç atmış gibi, çilehane gibi, belediye yatırımları kadük olmaktan kurtulamamış bu şehrin kurtuluşu, 2024 sandığıdır. Çok bellidir ki; CHP zihniyeti işin yine laf boyutuyla ilgilenmektedir. Taşın altına el koymak, İzmir’in sorunlarına gerçekçi, somut çözümler üretmek derdinde değildir. Bugün çıkıp, eleştirilere yanıt vermek gibi görünse de aslında kendi beceriksizlerini görerek telaşa kapılmaları bundandır. Herkes, 2024’ü beklesin… Çünkü, yerel seçimler bu gidişin değişeceği tarih olacak. Bu şehri, yerel hizmetler noktasında ayağa kaldıracak olan da AK Parti olacak.”

 
İYİ Partili Bezircilioğlu bayramlaşmada 2024 hedefini açıkladı: En az 20 ilçe!
 
İzmir'de orman yangını paniği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Bezircilioğlu bayramlaşmada 2024 hedefini açıkladı: En az 20 ilçe!
İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nın bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı ...
Yeni atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi ...
Soyer'den 'Kılıçdaroğlu' sorusuna yanıt ve çarpıcı değişim mesajları!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer katıldığı yayında CHP'deki değişim tartışmaları ...
 
Dağ'dan Kiraz Festivali'nde 'seçim' mesajları!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "14 ve 28 Mayıs seçimlerinde, ...
Erdoğan'dan Stoltenberg ile önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ...
Soyer'den çarpıcı mesajlar: İzmirli keklik değil, çantada da değil!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, partisinde bir değişime ihtiyaç duyulduğu ...
 
Depremzede lise öğrencilerine ek kontenjan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzede lise öğrencileri için sınavlı ...
AK Parti'den 5 vekille Ödemiş çıkarması!
Milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, ...
Özdağ ve Çıray'dan Akşener'e yanıt: CHP bedel istemedi
Eski İYİ Partili Ümit Özdağ ve Aytun Çıray, Meral Akşener'in CHP'li 15 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri