POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
21 Aralık 2017 Perşembe - 11:57

Tanınmış işadamı Çiğli'de başkanlığa aday!

Erenoğlu İnşaat firması sahibi Murat Eren, farklı projeleri ile Çiğli’ye talip olduğunu duyurdu.

Tanınmış işadamı Çiğli de başkanlığa aday!

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyaset camiasında hareketlenmeler başladı.

Erenoğlu İnşaat firması sahibi Murat Eren, farklı projeleri ile Çiğli’ye talip olduğunu duyurdu.

CHP Çiğli Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Eren ilk yıl bin kişiye istihdam sözü vererek gündemdeki sorunlara değindi.

2019 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP Çiğli’den Belediye Başkan Aday Adayı olma kararı almasıyla ilgili sürecin nasıl geliştiğini anlatan Murat Eren, projelerini tek tek hayata geçireceğini ifade etti.

HAK HUKUK ADALET İÇİN ADAYIM
“Hepimizin bildiği üzere, ülke olarak çok ciddi bir süreçten geçmekteyiz. İçerisinde bulunduğumuz durum ülkemizi kaosa götürmektedir. Belki de 2019 seçimleri son seçim olabilir. Türkiye derin bir krize doğru gidiyor. Demokratik özgürlükler tanınmıyor, basın özgür değil, sivil toplum, üniversiteler özgür değil. Bütün bu kesimler bir korku ile karşı karşıya. Türkiye’nin bu derin krizi aşması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bir nebzede katkım olması amaçlı bu yola çıkıyorum”

YAŞANABİLİR BİR ÇİĞLİ İÇİN ADAYIM
Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Çiğli için çıktığımız bu yolda önceliğimiz istihdam olacaktır. Halkımız layık görür ve Belediye Başkanlığı görevine gelirsek, ilk yılımızda bin personel alımı ile Ülkemizin kanayan yarası işsizlik konusuna bir nebzede olsa merhem sürmüş olacağız.

BELEDİYE ÜRETECEK ÇİĞLİ KAZANACAK
“Çiğli’mizde bulunan her mahalleye sosyal market açacağız. İhtiyaç sahipleri bu marketten giyim, gıda, ev eşyası gibi ürünleri ücretsiz temin edebilecek. Kimse yatağına aç girmeyecek. İhtiyaç sahiplerinin dışında, halkımızda bu marketlerden, piyasaya göre uygun fiyatla yararlanabilecek. Belediyemize ait hastane ve ekmek fabrikası olacak ve yine belediyemize ait bordür parke imalatı yapmak üzere fabrika kuracağız, kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz üretip kazanç sağlayacağız. Çiğli’de bulunu bütün devlet okullarına güvenlik temin edeceğiz. Okullar, ibadethaneler, sağlık kurumlarının, bakım, temizlik gibi ihtiyaçlarını onlar talep etmeden yerine getireceğiz. Kapalı Pazar yerlerimizde Pazar olmadığı zamanlarda kadınlarımıza sergi alanları vereceğiz. Evlerinde yaptıkları el emeklerini sergileyebilmeleri için. Yeni yaşam alanları oluşturarak Çiğli’yi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Olimpik yüzme havuzları,  her mahalleye futbol sahaları ve düğün solanları ile hizmet vereceğiz. Belediyeye ait arsalarımıza sosyal konutlar yaparak, halkımızın yararlanmasını sağlayacağız. Belediyemizin gelir giderlerini halkımız ile paylaşacağız, her işimiz şeffaf olacak, isteyen herkes belediyenin bütçesini de gelir giderlerini de görebilecek. Belediyedeki tüm müdürler değişecek, asaleten görev yapacaklar"

Çiğlimizin köklü sorunu haline gelmiş, harmandalı çöp depone alanı ve 3’e bölünmüşlük problemini çözmek için her türlü fedakârlığı yapacağız. İnsanların doğdukları ve yaşadıkları kentlere karşı borçları ve sorumlukları vardır. Eğer o kentte yaşayanlar, sizden sorumluluk almanızı istiyorlarsa,  o sorumluluktan kaçamazsınız. Bizler, Çiğlililere hizmet etmek için varız, onlara hizmet etmek bizim için en büyük onurdur" 

KİMLERDEN OY İSTİYORUM?
“Kimseden maddi destek de beklemiyorum. Tüm finansı kendim sağlayacağım ki yarın göreve geldiğimde kimse gelip de bana sana destek olmuştum, bana gebesin demesin. Peki, kimlerden oy istiyorum? Biz yuvayı yapan dişi kuşlardan, kadınlardan, annelerimizden, gençlerimizden oy isteyeceğiz öncelikle. Çocuklarımızın geleceği için onlarla yola çıkacağız. Biz Alevi, Sünni, Türk, Kürt Ermeni, Hıristiyan, Ateist, Deist gibi tüm inanç gruplarından, tüm topluluklardan oy isteyeceğiz. Bu gidişata dur diyen, ezilen, hor görülen, bir şeylerin artık değişmesi gerektiğini gören herkesten oy isteyeceğiz. İnsanlar artık bir şeylerden bıktı, yoruldu.  Çıktığımız bu yolda hepinizin desteğini bekliyor, koltuktan değil sokaktan yönetmek için adayım diyorum”
05/05/1979 yılında Küçükçiğli Yenimahalle de doğdum. Yaklaşık 25 yıldır siyaseti takip ediyorum. Bu süre zarfında Çiğli’de değişen bir şey olmadı. Hep kazanıldığını söylüyorlar ama Parti hiçbir şekilde iktidar olamadı. Ülkenin geldiği durum ortada. Biz yeni yüzlerle siyaset yapacağız. Eski kurtların tamamını karşımıza alacağız. Artık yapacak bir şey yok sokağa ineceğiz. Çiğlide ikamet eden düşüncesi ne olursa olsun genç bay bayan arkadaşlarımızı desteğe siyaset yapmaya davet ediyorum. CHP varsa herkes için var.
 2019 genel ve yerel seçimlerini parti binalarında değil, halkla iç içe, birleşe birleşe kazanacağız. Bütün adamcılığı yıkacağız. Salon siyasetine son vereceğiz. Çiğli’de sadece bir dönem belediye başkanlığı yapıp bırakacağız. Bir dönem haricinde ne aday olacağız nede aday adayı. Cebini doldurmak amaçlı değil halkın refahı için çalışan insanlar olacağız.

 
28 Şubat davasında 60 müebbet talebi
 
Ege’nin ilk emlak fuarı İzmir’de yapılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayır AK Parti'ye 'o retlerle' yüklendi!
Bayır, elindeki görsellerle meclis kürsüsünden, CHP’nin verdiği hangi ...
Ve İYİ Parti İzmir'in 'A Takımı' vitrine çıktı: Yönetimde kimler var?
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Genel Merkez’den onay alan ...
Emek ve Demokrasi Güçleri CHP'den destek istedi
23 Aralık'ta Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenmek istenen 'OHAL Değil Acil ...
 
Akşener o ilginç başlıkla 'Politico 2018' listesinde!
Son 3 yıldır dünya siyasetinin çehresini önemli ölçüde etkileyeceği düşünülen ...
İzmir'de yeni '2019' mesaisi: Başkanlar AK belediyeciliği anlatıyor!
AK Parti İzmir Teşkilatı, yerel seçimlere kilitlendi. İzmir’deki AK Partili ...
CHP'de sürecin önemli aktörü olan 2 başkan il başkanı tarifi yaptı!
CHP İzmir 7 Ocak’taki il kongresine kilitlenirken, süreçte aktör olması ...
 
Çavuşoğlu: ABD isimleri alıp, ceza mı verecek?
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu BM'deki Kudüs toplantısı öncesi açıklama ...
CHP Konak’ta ‘ırkçı paylaşım’a özür geldi: Başkan’a gitti, ‘pişmanım’ dedi
Kadın Kolları Kongresi sırasında yapılan ırkçı paylaşımın sahibi Abdullah ...
Hotar'dan İzmir'e eğitim yatırımı raporu!
AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar hükümetin 15 yıllık ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri