POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Belediye başkanının kızı attan düşerek öldü
Belediye başkanının kızı attan düşerek öldü
Hazine'den yeni vergi adımı: Mükellefler incelenecek
Hazine'den yeni vergi adımı: Mükellefler incelenecek
Getir Birleşik Arap Emirlikleri şirketine satıldı
Getir Birleşik Arap Emirlikleri şirketine satıldı
Geçti'nin çetesinden olay yaratan açıklama
Geçti'nin çetesinden olay yaratan açıklama
27 Eylül 2024 Cuma - 09:59

AK Partili Yüksel'den İZSU çıkışı!

AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Zafer Yüksel, İZSU’nun Beydağ’daki bazı mahallelerde kanalizasyon hizmeti vermediği halde haksız yere “atık su bedeli” tahsil ettiğini tespit ettiklerini belirterek, ‘’Beydağ’ın büyükşehir kapsamına girdiği tarih olan 2012 yılından bu yana, İZSU, tahsil ettiği bu abonelerden haksız yere aldığı atık su bedellerini geri iade etmek zorundadır’’ dedi.

AK Partili Yüksel den İZSU çıkışı!

AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Zafer Yüksel, İZSU’nun ilçede hizmet yapmadan tahsil ettiği ücretlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Beydağ’ın Büyükşehir kapsamına 2012 yılında çıkan yasayla Büyükşehir’e, belediye olarak bağlandığını hatırlatan Başkan Yüksel, ‘’Beydağ’ın Büyükşehir’e bağlanması ile tüm mahallelerde İZSU hizmet vermeye başladı. Ancak 2012 yılından bu yana kanalizasyonu bulunmayan bazı mahallelerdeki abonelerden ‘atık su bedeli’ almaktadır. Aboneliğin bulunduğu adreste idarenin kanalizasyon hattının bulunmadığı, kanalizasyon hizmeti verilmiş gibi 'atık su bedeli' tahakkuk ettirilmiş olması hukuki dayanaktan yoksundur. Hal böyle iken İZSU’nun Beydağ’daki bazı mahallelerde kanalizasyon hizmeti vermediği halde haksız yere ‘atık su bedeli’ tahsil ettiği tespit etmiş bulunmaktayız. Elimizde bu mahallelerdeki abonelere ait bildirim kağıtları mevcuttur. Beydağ’ın büyükşehir kapsamına girdiği tarih olan 2012 yılından bu yana, İZSU, tahsil ettiği bu abonelerden haksız yere aldığı atık su bedellerini geri iade etmek zorundadır. Hemşehrilerimize hizmet getirmek yerine bir siyasi partinin arka bahçesi haline getirilen İZSU’nun asli görevini hatırlatmak ve vatandaşlarımızdan tahsil edilen bu haksız ücretleri geri iade etmesini takip etmek en doğal hakkımızdır.’’ dedi.

Kanalizasyonu olmayan bu mahallelerin bir an önce bu sorununu çözmek sizin göreviniz ve sorumluluğunuzdur

‘’İZSU nasıl ki Çiğli’deki atık su arıtma tesisini devreye alamayarak körfezdeki balık ölümlerine sebebiyet vererek İzmir’i yaşanamaz kötü kokuya mahkum etti ise Beydağ’ımızında da derelerini kirletmesine müsaade etmeyeceğiz.’’ diyerek sözlerine devam eden AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Zafer Yüksel, ‘’İZSU’nun haksız yere aldığı bu atık su ücretlerinin geri iadesiyle ilgili yasal her türlü hemşehrimizin hakkını savunacağız. CHP’li iki Büyükşehir Meclis Üyesi’ne de çağrımızdır. Kanalizasyonu olmayan bu mahallelerin bir an önce bu sorununu çözmek sizin göreviniz ve sorumluluğunuzdur. Aksi halde hala İZSU, bu abonelerden atık su bedeli almaya devam ederse, hemşehrilerimizin size verdiği görevi kötüye kullanmaktan, halk sizi yargılayacaktır. Biz, AK Parti ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak bize verilen muhalefet görevi gereği, Beydağ’ımızın her türlü kazanımlarını korumak, sahip çıkmak ve hemşehrilerimizin hakkını savunmak için var gücümüzle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 6 aydır Büyükşehir Belediyesinden ve mevcut İlçe Belediyesinden bir hizmet göremeyen halkımız, , CHP’li 2 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi’nden, İZSU’nun haksız yere aldığı bu ücretleri durdurarak ilk icraatlarını yapmayı bekliyor. Beydağ’ımız için yapacağınız hizmetleri, dört gözle biz de halkımız da artık görmek istiyoruz. Cumhur İttifakı meclis üyeleri ile birlikte yapacağınız her türlü olumlu hizmette yanınızdayız. Verdiğiniz söz ve taahhütlerin de takipçisi olacağız.’’ dedi.

 
Sengel’e önemli görev: Bir kez daha seçildi
 
27 Eylül Cuma günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İl başkanı örgütünden çekinmez... Ankara'ya gitmek bana soğuk gelen bir fikir'
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, Politika Durağı programına konuk oldu. ...
Özel: Türkevi binası gurur kaynağı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal ...
Ağbaba'dan İzmir'deki atama iddiasına tepki: Şer odaklarının maşası, müptezel!
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba İzmir’deki atamalarda söz sahibi ...
 
Yarış kesinleşti... Özel'e bilgi verildi... Divan başkanı belli oldu!
CHP İzmir'de cumartesi günkü il gençlik kolları kongresinde yarış yaşanması ...
Aytekin'den 'il kongresi' açıklaması: Uzlaşı zorunluluğu yok!
CHP İzmir’de cumartesi günü gerçekleştirilecek İl Gençlik Kolları Kongresi ...
Bakan’dan İçişleri’ne 'Yunus Emre Geçti’ tepkisi
İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 22 Eylül akşamı, 26 ayrı suç kaydı bulunan ...
 
MHP'li Osmanağaoğlu İzmir'de konuştu: Vatandaştan gelen şikayetleri İZSU'ya iletmiyorum!
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ...
AK Parti’den Soyer’e ‘Basmane Çukuru’ yanıtı: Gölge etmesin
İzmir’in “kanayan yarası” olarak belirtilen Basmane Çukuru ile ilgili ...
Yavaş: Adaylık tartışmasından rahatsızım!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’nin cumhurbaşkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri