POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
20 Ekim 2017 Cuma - 13:05

CHP Karabağlar 'ağabey' arıyor: Emektar isim elini taşın altına sokmaya hazır!

CHP Karabağlar’da ilçe başkanlığı noktasında ‘ağabey’ formülü masada. İlçede ‘uzlaşı’ noktasında öne çıkan isimlerden biri, 40 yıllık partili avukat Mehmet Türkbay... “Partimin benden her zaman faydalanmasını istedim” diyen Türkbay, ilçe başkanlığı noktasında konsensüs sağlanması adına elini taşın altına koyacağını ifade etti.

CHP Karabağlar  ağabey  arıyor: Emektar isim elini taşın altına sokmaya hazır!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de delege seçimleri tamamlandı, gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

Delege seçimlerinde ‘karmaşık’ yapının çıktığı Karabağlar’da ‘ağabey’ formülü öne çıktı.

İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın belediyeye çok fazla yakın durması ve örgütün tamamını kucaklayamaması nedeniyle örgütte farklı aday arayışı sürüyor.

TÜRKBAY ÖNE ÇIKTI
İlçede ‘uzlaşı’ noktasında öne çıkan isimlerden biri 40 yıllık partili avukat Mehmet Türkbay… Emektar isim Gerçekizmir aracılığıyla örgüte önemli mesajlar verdi.

UZLAŞI ADAY SİNYALİ
“Partimin benden her zaman faydalanmasını istedim” diyen Türkbay, ilçe başkanlığı noktasında konsensüs sağlanması adına elini taşın altına koyacağını ifade etti.

BENİM DERDİM PARTİ
Partide emeğinin çok olduğunu ifade eden Türkbay, “Benim bütün derdim partimin sağlıklı büyümesi gelişmesi, birikimli emek harcayan liyakatlı insanların yetkili ve etkili konuma gelmesi” dedi.

KARABAĞLAR’IN HER SOKAĞINDA İZİM VAR
Karabağlar’ın demografik ve coğrafi yapısını çok iyi bildiğini söyleyen Türkbay, “ Karabağlar Türkiye mozaiği…Bütün kentlerden insan var. Karabağların her sokağında ayak izim var. Bir çok mahallenin kurulmasını bizzat yaşadım. İlçenin demografik yapısını coğrafi yapısını en iyi bilenlerden biriyim. Eşim Uzundereli..Çocukluğum gençliğim Karabağlar Yunus Emre Mahallesi’nde geçti” dedi.

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARIM!
Karabağlar’da delege seçimlerinde karmaşık yapı çıktığının altını çizen Türkbay, herkesi kucaklayacak küskünleri barıştıracak bir A Takımın kurulması gerektiğini söyledi. 2019’da gerçekleşecek zorlu seçim maratonunu hatırlatan Türkbay, “ 2019’da kritik seçimler var. Bu seçimler ülke için hayati önem arz ediyor. Burada sen ben kavgası verilmemeli. Herkes elini taşın altına sokmalı. Uzlaşma zamanı. Birlik olma zamanı. Bu birlikteliği kim sağlayacaksa bu emeği kim verecekse onun arkasında kenetlenmemiz gerek. Çıkacak olan ilçe yapısı seçilmesi muhtemel belediye başkan adayının elini yükünü rahatlatacak. Aksi durum aday olacak belediye başkanının yükünü görevini daha fazla artıracaktır.  Aylardır söylüyorum uzlaşmayı sağlayacak bir yapı oluşmazsa bana ‘Mehmet Türkbay olarak gel kardeşim bu uzlaşmayı sen sağla’ derlerse ben elimi taşın altına koyarım. Konsensüs sağlanmazsa çıkacak yapıda kongreyi kazanacak yönetim Pirus Zaferi kazanmış olacaktır. Sıkıntılı döneme gireriz. Bu nedenle sağ duyulu kanaat önderlerine delegelere büyük iş düşüyor. Birlik ve beraber olma zamanı. Küskünlükleri öteleme zamanı”

PARTİDE BİR ÇOK GÖREVDE BULUNDU
İzmir doğumlu olan Türkbay, “ SODEP, S.H.P.’de Kongre Delegelikleri, 3 dönem Konak İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği,1992’de C.H.P. yeniden açıldığında Kurucu Disiplin Kurulu  Başkanlığı, 6 dönem İl Yöneticiliği, İl Başkan Yardımcılığı, 3 dönem Kurultay Delegeliği, 1 dönem İl Genel Meclis Üyeliği, Konak Belediye Meclis Üyeliği, grup sözcülüğü yaptı.

Türkbay, Atatürkçü Düşünce Derneği Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve DİSK Emekli-Sen, Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği yapmakta.

Türkbay, 1980 ihtilalinde devletin el koyduğu Tire ve Foça İlçe Binalarının  partiye kazandırılması için Genel Merkezin Avukatı olarak davalar açtı. Tire ve Foça İlçe Binalarının tapularında Av.  Mehmet Türkbay imzası var. Türkbay, Gezi olaylarında bir çok partili genci avukatlığını da üstlenmişti.

 
Balbay rektörler için Meclis araştırması istedi
 
Pekdaş'tan sert çıkış: Birey değil, kul arıyorlar!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüseyin şahin 21 Ekim 2017 Cumartesi 15:36

ÇOK DOĞRU BİR KARAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH HARİKA BİR SEÇİM OLUR HERZAMAN HERYERDE MEHMET TÜRK BAYLA KUTLAMALARDA KARŞILAŞIYORUZ KARABAĞLARA YAKIŞIR SEVGLERİMLE İNŞALLAH OLUR

Yorumu oyla      0      0  
Feriştah ÇAKMAK 20 Ekim 2017 Cuma 21:56

KARABAĞLAR İLÇEYE BAŞKAN OLMANIZI CANI GÖNÜLDEN İSTERİM

Yorumu oyla      0      0  
Feriştah ÇAKMAK 20 Ekim 2017 Cuma 21:56

KARABAĞLAR İLÇEYE BAŞKAN OLMANIZI CANI GÖNÜLDEN İSTERİM

Yorumu oyla      0      0  
Chp neferi 20 Ekim 2017 Cuma 21:16

O bir Karabaglar sevdalısı. O bir Parti emekçisi. O Chp karabaglarin umudu. Kuskunleri kırgınlıklara ancak Mehmet Türkbay sonverebilir. Mehmet Türkbay ilçe başkanı olur ise Chp Karabağlar yıkılmaz bir kale olur.

Yorumu oyla      0      0  
Uzundere 20 Ekim 2017 Cuma 20:39

Bir karabaglar sevdalısı.Karabaglarda kirginlari kuskunleri bir kişi baristirabilir oda Sayın Mehmet TÜRKBAY''DIR samimiliği ictenliği ile. Mehmet TÜRKBAY Chp ilçe başkanı olması demek şuan mevcut Belediye Baskanimizinda elini güçlendirir. Yıkılmaz bir kale haline gelir. Bizler chp sokak neferleri olarak partimiz için en iyisini düşünürüz. Umarım sesimize kulak verirler. Saygılar iyi akşamlar.

Yorumu oyla      0      0  
arda mut 20 Ekim 2017 Cuma 20:32

yakışır mehmet abime partimiz için çok doğru bir tercih bencede

Yorumu oyla      0      0  
Cenab Ersöz 20 Ekim 2017 Cuma 20:18

İl Başkanlığının önünü kesme planlarına, ilçe başkanı olarak kurban edilmemeli Sn. Türkbay. Onun İl Başkanlığında CHP en az varolan kadar üstüne koyar. İzmir CHP bu fırsatı kaçırmamalı...

Yorumu oyla      0      0  
20 Ekim 2017 Cuma 19:37

parti aşkını mesleğinden bile ön planda gören değerli insan yolun açık olsun

Yorumu oyla      0      0  
Gerçek partili 20 Ekim 2017 Cuma 19:34

Yönetim görevlerine liyakatlı çalışkan yapabilecek kişiler getirilmelidir Mehmet Türkbay da bu özelliklere uyan başarılı liderlik yapabilecek bir partilidir örgüt içinde adaleti sağlayan bir başkan olacağından kuşkumuz yoktur örgüt 2019 yolunda bu görevi ona vermelidir başarı arkasından gelecek domino etkisi yaratacaktır

Yorumu oyla      0      0  
cennetcesme 20 Ekim 2017 Cuma 16:28

Çok doğru bir karar olur.Chp Karabağlarimiz''ı en iyi şekilde temsil edeceğini yürekten inanıyoruz. Umuyorum uzlaşı sağlandığı anda Mehmet Bey elini taşın altına koyar,elinden gelenin en iyisini yapar.Herzaman pozitif insanlarla omuz omuza umarım Mehmet Türkbay gibi değerin farkında olurlar. Saygılar

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balbay rektörler için Meclis araştırması istedi
CHP İzmir Milletvekili Balbay ülkemizde bulunan devlet ve vakıf üniversitelerimizde ...
İstifası istenen başkandan bomba açıklama!
İstifası istenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Görevimize ...
Olcay Baykal ilk kez konuştu: Hala risk varmış
Hastanede tedavi gören CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ilk kez konuştu.
 
Akşener hareketinde İzmir fotoğrafını netleştiren 3 önemli gelişme
‘Yeni Parti’de 25 Ekim’de verilecek start öncesi hazırlıklar sürerken, ...
Sındır’dan sandık raporu: Kazanan, kaybeden yok!
CHP, 3 Mayıs'ta başlayan kongre takvimi çerçevesinde mahalle delegelerinin ...
Erdoğan'dan 'takas odası' önerisi
D-8 zirvesinin açılışında konuşan ve mevcut küresel sistemin, bir avuç ...
 
Kılıçdaroğlu: Baykal'ın durumunda kötüye gidiş yok
Kılıçdaroğlu, "Baykal'ın sağlık durumunda kötüye gidiş yok" dedi.
Delican: Muhtarların temsiline kimlik kazandırdık
AK Parti İl Başkanı muhtarları ağırladı. Delican buluşmada yaptığı konuşmada, ...
Başak'tan parti içi mesaj yağmuru!
CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, katıldığı radyo programında parti ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri