POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP'li belediye başkanına siyasi yasak
CHP'li belediye başkanına siyasi yasak
İYİ Parti'de Dervişoğlu'ndan üst düzey atama!
İYİ Parti'de Dervişoğlu'ndan üst düzey atama!
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
25 Temmuz 2018 Çarşamba - 18:25

CHP'li Saygılı: Sayın Aziz Kocaoğlu'na çağrımdır...

CHP PM Eski Üyesi Saygılı yazılı bir açıklama yaparak, "Sayın Aziz Kocaoğlu'na çağrımdır, biz sizi dürüst, namuslu, kenti için çalışan, partisini seven biri olarak biliyor ve öyle kalmanızı istiyoruz. Lütfen bizi hayal kırıklığına uğratmayın ve delegeye baskı yapmaktan vazgeçin. Aksi taktirde özgür iradesiyle davranıp imza veren arkadaşlarımızın üzerinde gölgeniz olacaktır. Onlara haksızlık yapmayın" ifadelerini kullandı.

CHP li Saygılı: Sayın Aziz Kocaoğlu na çağrımdır...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) olağanüstü kurultay tartışmaları imza hareketinin gölgesinde devam ederken, Parti Meclisi Eski Üyesi Hüseyin Saygılı'dan önemli açıklamalar geldi. 

Süreçte yaptığı çifte açıklamayla değişimden yana tavır alan ve delegelere imza hareketine katılmaları için tele-markaj yaptığı ileri sürülen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na seslenen Saygılı, "Sayın Aziz Kocaoğlu'na çağrımdır, biz sizi dürüst, namuslu, kenti için çalışan, partisini seven biri olarak biliyor ve öyle kalmanızı istiyoruz. Lütfen bizi hayal kırıklığına uğratmayın ve delegeye baskı yapmaktan vazgeçin. Aksi taktirde özgür iradesiyle davranıp imza veren arkadaşlarımızın üzerinde gölgeniz olacaktır. Onlara haksızlık yapmayın" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA 
İmza toplayarak kurultayın toplanmasını isteyen kurultay delegesi arkadaşlarımız tüzükten kaynaklanan haklarını kullanmaktalar. Fakat Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere bazı şahıslar kurultay delegesi arkadaşlarımızı imza vermeleri  konusunda ikna etmeye çalışmakta. Bu da elbette partililerimizin vicdanlarında derin izlere sebebiyet vermektedir. 

İl Başkanımızın önderliğinde yapılan toplantıda ilçe başkanlarının tamamına yakınının kurultaya gerek olmadığına dair açıklamaları orta yerde duruyorken ne oldu da bazı ilçe başkanlarımız bugün imza vermeye başladılar? Bu durum belli ki Alaatin Yüksel ve Aziz Kocaoğlu'nun baskılarından kaynaklanıyor.  

Bugün itibariyle imza veren arkadaşlarımız zan altında bırakılmışlardır. Bazı makamların kullanılarak delegelerin aranması partimize yakışmamaktadır. Bu durum,  hem makam sahiplerini  hem de onların telkinleriyle imza veren arkadaşları zor duruma düşürmekte ve birlikte verilecek mücadeleninn önünü kapamaktadır. 

Partimizin değişimi, dönüşümü, yeniden yapılanması, taze kadrolarıyla, yenilenmiş hedeflere doğru gerçekleşmelidir. Bu türde bir değişimi sorumluluk taşıyan hemen her CHP’li zaten desteklemekte. Fakat,  biliyoruz ki “birileri gitsin, onun yerine  biz gelelim” anlayışıyla bir yere varılması mümkün değil. Partililerimiz sadece isimlerin değişmesiyle değişim yapılamayacağını zaten biliyorlar.  Doğru olan şey aşağıdan yukarıya, tüm üyelerimiz ve kadrolarımızla, hatta STK'larla birlikte sorunları tespit edip yeni hedefleri belirlemektir. 

 Özgür iradeyle çıkacak her kararın başımızın üzerinde yeri var. Kurultay delegesi arkadaşlarımızı zorlayarak özgürce karar vermelerini engelleyecek hiçbir işin içinde olunmamalıdır. Bu süreçte, hepimizin sorumlulukla hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Önümüzde yerel seçimlerin olduğunu unutmamalıyız. 

Parti üyeliğinden kaynaklanan haklarımızı özgür iradelerimizle kullanmalıyız. Kimsenin özgür iradesiyle imza veren arkadaşlarımızdan hesap sorma  hakkı yoktur. Buna karşılık, kimse de zorla, baskıyla imza veren, veya verdiren arkadaşlara saygı duymamızı beklemesin. Unutulmasın ki son imzacılar her zaman hatırlanır…

Sayın Aziz Kocaoğlu'na çağrımdır, biz sizi dürüst, namuslu, kenti için çalışan, partisini seven biri olarak biliyor ve öyle kalmanızı istiyoruz. Lütfen bizi hayal kırıklığına uğratmayın ve delegeye baskı yapmaktan vazgeçin. Aksi taktirde özgür iradesiyle davranıp imza veren arkadaşlarımızın üzerinde gölgeniz olacaktır. Onlara haksızlık yapmayın.

 
Mars’ta bilim dünyasını heyecanlandıran keşif!
 
Ünlü Başsavcı emekliliğini istedi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 26 Temmuz 2018 Perşembe 08:24

Koltuk gidiyor tabi elinden gelen herşeyi yapar ben sizin gibi adaletli biri olduğunu düşünmüyorum bir

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OHAL sonrası düzenleme Meclis'ten geçti
Terör örgütleriyle mücadele kapsamında, bazı kanunlarda değişiklik içeren ...
CHP'li Beko çocuk işçiliğe dikkat çekti
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ...
CHP'de il başkanlarından Ankara'ya 'Lider'e destek çıkarması: Yücel de gidecek!
Partinin il başkanları Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek için Ankara’ya ...
 
İzmir'in cennet köşesine sondaj izni Meclis'e taşındı!
TBMM Çevre Komisyonu Üyeleri, CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve ...
CHP'li Sındır'dan bakanlığa OHAL soruları!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, OHAL ile ilgili olarak Dışişleri ...
Kılıçdaroğlu'ndan rest: İmzalar toplandıysa...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 'Olağanüstü kurultay için imzalar toplandıysa ...
 
Bakan Pakdemirli açıkladı: İzmir Yunanistan'a yardım için hazır!
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Yunanistan'daki orman yangınına dair, ...
Erdoğan: Atanmış olan da görevden alınabilir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama kararlarına ilişkin, "Her an her şey olabilir, ...
Kocaoğlu'ndan Şengül'e 'tramvay' salvosu: Yapılanı yıkacağız diyeceğinize...
"Tramvayda millet gezer, görür. Bir yere ulaşmak için kullanılmaz. İzmir'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri