POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
11 Aralık 2017 Pazartesi - 10:49

MHP İzmir’den sendika zirvesi: Kimler katıldı/ne mesajlar verildi?

MHP İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ülkede yaşanan siyasi süreçler, milliyetçilerin kamu kurum ve kuruluşlarında yaşadıkları sıkıntılar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

MHP İzmir’den sendika zirvesi: Kimler katıldı/ne mesajlar verildi?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı işçi temsilcileri ve sendikaları ağırladı.

MHP İl Başkanı Necat Karataş ve il yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol ve şube başkanları, Kamu Çalışanları Vakfı İzmir İl Başkanı Birol Demirci ve Ülkücü İşçiler Derneği İzmir İl Başkanı Murat Çetin katıldı.

Toplantıda ülkede yaşanan siyasi süreçler, milliyetçilerin kamu kurum ve kuruluşlarında yaşadıkları sıkıntılar hakkında değerlendirmeler yapıldı.



MHP İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmada Türkiye'nin ve Türk Milletinin zor bir süreçten geçtiğini, bu zorlu süreçte Türk Milliyetçilerine ve Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç duyulduğunu ve buna kayıtsız kalmadıklarını, alınan doğru kararlara ve verilen mücadeleye gerekli siyasi desteği verdiklerini ifade etti.

Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin ve Vatanımızın güvenliği, bekası,bölünmezliği söz konusu olduğunda geçmişte vermiş olduğu şanlı mücadele hepimizin hafızasındadır. Yaşadığımız son dönemlerde yine üstümüze düşen sorumluluğu görmüş elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak milletimiz için yine gereğini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Karataş şunları söyledi: Bizler bugün burada Partimizle, Ülkü Ocaklarımızla, Sendikamızla; Vakfımızla ve Ülkücü işçilerimizle bir araya gelerek Milliyetçi – Ülkücü Hareketin deyim yerinde ise dünyada eşi emsali görülmemiş büyük bir aile olduğunu tekraren ortaya koyduk. Bizler burada birlik ve beraberlik içinde hedefimize doğru kararlılıkla ilerlediğimizi bütün aleme gösterdik.  Sırasıyla, Ülkü Ocaklarımız, Ülkücü İşçiler, Türkiye Kamu çalışanları Vakfı ve Türkiye Kamu-Sen gibi önemli ve vazgeçilmez kurumlarımız Merhum Bağbuğumuz Alparslan Türkeş’in talimatıyla kurulmuş ve bizlere emanet edilmiştir, Bu nadide kurumların oluşması ve kurulmasında Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin emeğini de unutamayız inkar edemeyiz. Dolayısı ile hiçbir kurumumuzdan vazgeçemeyiz ihmal edemeyiz.

Bu sebeple; Sizlerin çalışma hayatınızda karşılaştığınız zorlukları biliyoruz, sıkıntılarınızın çözümü noktasında MHP İzmir İl Teşkilatı olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımız sözünü veriyorum. Sizlerin görev yaptığınız kurumlara katkınızı herkes hepimiz biliyor ve şahidiyiz, Türk Milletine hizmette kurumlarımızın sizler gibi liyakat sahibi Türk Milliyetçilerine ihtiyaç duyduğu kanaatimiz nettir. Şunu Herkes iyi bilsin ki Milliyetçi Ülkücü Hareket ebet müddettir. Bizim vazgeçeceğimiz başkalarına bırakacağımız kurum veya kurum çalışanımız yoktur bunu herkes böyle bilsin. Teşkilatımız her şart ve surette her zaman sizinle beraber  ve destekçiniz olacaktır.
Siz değerli arkadaşlarımızın da bizlerle aynı görüş ve düşüncede olduğunuzu görmekten memnuniyet duydum, el ele gönül gönül'e olduğumuzda aşamayacağımız hiç bir engel yoktur.
Bu güzel ve verimli toplantıları sıklıkla yaparak, gerek Ülke ve İzmir'in gerekse de kamudaki sizlerin sorunlarını istişare edeceğimizi yineliyor hepinize saygılar sunuyorum.

Başkanlar toplantıdan mutlu ayrıldı

Toplantıya katılan kurum başkanları da yaptıkları konuşmalarla görev yaptıkları kurumlardaki sıkıntıları dile getirerek, bu toplantıların sıklıkla yapılması gerektiğini ve önümüzdeki süreçte birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğini bu noktada üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini toplantıdan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

 
Bayraklı'nın kursları yetenekleri keşfediyor!
 
İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar Ankara'da kamp kuracak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara’da sürpriz zirve: Kocaoğlu 'Lider’e gidiyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bugün Başkent’e giderek CHP ...
Turuncu
Oysa ‘turuncu’ yeni doğuşun yeni başlangıçların rengiydi.
CHP İzmir’de sandığın Z raporu!
CHP İzmir’de 1 hafta ertelenen Çiğli Kongresi dışında 29 ilçede kongre ...
 
Ankara'dan Netanyahu'ya sert tepki!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İsrail Başbakanı'nın açıklamalarına tepki gösterdi.
CHP Çiğli’de ‘beyaz sandık’tan Gümrükçü çıktı!
İlçede delege seçimlerine damga vuran beyaz listenin temsilcileri aday ...
Erdoğan: İsrail işgalci bir terör devletidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Kudüs kararına dair, "1947'den itibaren ...
 
İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu sen bittin!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren İçişleri ...
Erdoğan: Kudüs'ü çocuk katili bir ülkenin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs bizim gözümüzün nurudur, Kudüs'ü çocuk katili ...
CHP Bergama'da eski başkan başkanı devirdi!
Bergama'da 3 aday arasında geçmesi beklenen seçim öncesi kürsüye çıkan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri