POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eygi'nin cenazesinde gerginlik: Kurtulmuş'a tepki
Eygi'nin cenazesinde gerginlik: Kurtulmuş'a tepki
Galatasaray ikna edemedi, kadro dışı kaldı!
Galatasaray ikna edemedi, kadro dışı kaldı!
IBAN'la ticaret mercek altında: 250 milyon lira ceza!
IBAN'la ticaret mercek altında: 250 milyon lira ceza!
O görüntüler yürekleri sızlatmıştı: İş buldu!
O görüntüler yürekleri sızlatmıştı: İş buldu!
31 Ağustos 2024 Cumartesi - 00:40

Özel'den İzmir'de 'Ankara'daki amcalara' uyarı düdüğü!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışının ardından stantları gezdi. Özgür Özel, Belediye Sokağı’nda Büyükşehir iştiraki Ege Şehir Planlama’nın standında çocuklarla birlikte deprem düdüğü çalarak, “İzmir’in kentsel dönüşüm bekleyen birçok yeri var. Ama Ankara’daki amcalar imzaları atmıyorlar. Deprem çok tehlikeli. Ankara’da imzaları bekleten amcalara ‘Hadi artık imzaları atın’ diye uyarı düdüğü çalacağız” dedi.

Özel den İzmir de  Ankara daki amcalara  uyarı düdüğü!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, protokol ile birlikte bugün kapılarını açan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Belediye Sokağı’nda kurulan stantları gezdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin stantlarını dolaşan Özel, Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı standında bilgi aldı. Özel, “Belediyelerimize yazdığımız talimat sonucunda ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi, Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı’nı kurdu. Şimdi bütün belediyelerimiz, veteriner işlerini daire başkanlığı düzeyinde kuruyor” diye konuştu. Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nin Bal ve Mayıs isimli köpekleri için Büyükşehir’in ürettiği ödül mamalarından aldı.

Deprem düdükleri ile Ankara’ya uyarı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi Ege Şehir Planlama’nın standında da çocuklarla buluştu. Buradaki deprem düdüklerini çocuklarla birlikte çalan Özel, “Hep birlikte deprem düdüğü çalacağız. Çünkü İzmir’in kentsel dönüşüm bekleyen birçok yeri var. Ama Ankara’daki amcalar imzaları atmıyorlar. Deprem çok tehlikeli. Ankara’da imzaları bekleten amcalara ‘Hadi artık imzaları atın’ diye uyarı düdüğü çalacağız. İmzaları, pazartesi günü atacaklar” diye konuştu.  

İzmir itfaiyesine yangın teşekkürü
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı standında İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Yaşar Korkmaz’dan bilgi alan Özel, “Yangınların şehre ulaşmasını engelliyorsunuz. Bir de üstüne laf yiyorsunuz. Üzülmeyin hiç. Herkes neyin ne olduğunu görüyor. Orman yangınlarını söndürmüyorlar. Sonra da ‘CHP’li belediye yangınları söndürmedi’ diyorlar. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sanal gözlük ile keyifli anlar
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile sanal gözlük deneyimini de yaşadı. Sanal gözlükleri takan Özel ile Tugay, Leonardo da Vinci’nin ünlü eseri Mona Lisa portresine gözlüklerle bakarak, sanal sanatı deneyimledi.
Özel, yapay zeka destekli ESHOT otobüsünde de direksiyona geçti ve güvenli yolculuk sisteminin tanıtıldığı otobüs ile ilgili bilgi aldı. Özgür Özel, çocuklarla da yakından ilgilendi. Fotoğraf çektirmek isteyen bir kız çocuğu, gözyaşlarını tutamadı. Protokol, 93. İEF’in onur konuğu kenti olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi stantlarını da gezdi.
Başkan Tugay 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen dron gösterisini de Kültürpark’tan bir süre izledi.

 
Fenerbahçe Alanyaspor'u 3 golle geçti
 
İzmir'in musluk suyu içilebilir mi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İEF açılışında ‘Özel’ mesajlar, Dilruba ve Sophia sürprizi!
İzmir Fuarı bu yıl 93 kez kapılarını dünyaya açtı. Açılış töreninde bir ...
Bergama'da 30 Ağustos anması
30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 102. Yılı Bergama’da kutlandı.
Seferihisar’da 30 Ağustos töreni
Seferihisar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.
 
Büyük Zaferin 102. yılı Aliağa’da kutlandı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusunun 30 Ağustos 1922'de ...
Kemalpaşa'da 'Zafer' kutlaması
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümünde, Kemalpaşa Atatürk Anıtı ...
Ziya Gökalp Caddesi yenilendi
Balçova’nın en işlek caddelerinden olan Ziya Gökalp, İzmir Büyükşehir ...
 
Çiğli Belediyesi İEF'te yerini aldı
Çiğli Belediyesi, bu yıl 93. kez ‘Teknoloji’ teması ile kapılarını açan ...
Aliağa'ya müjde: 45 yıllık hayal gerçek oldu!
Aliağa’nın Kültür Mahallesi Cici Sokak’ta 45 yıldır süregelen mülkiyet ...
Bornova’da 30 Ağustos coşkusu
Bornova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü Bornova Belediyesi’nin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri