POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Milliler Dünya Kupası'nda yarı finalde
Milliler Dünya Kupası'nda yarı finalde
1 Haziran 2018 Cuma - 17:09

Şengül: AK Parti Bayındır'da yeniden iktidara yakın!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Hamza Dağ, Gönül Sofrasında Bayındırlı vatandaşlarla buluştu. İl Başkanı Aydın Şengül, Bayındır’ın yeniden iktidar olmaya çok yakın olduğunu söyledi.

Şengül: AK Parti Bayındır da yeniden iktidara yakın!

AK Parti İzmir İl Başkanlığının düzenlediği Gönül Sofrası iftarları Bayındır’la devam etti. Bayındır stadında yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Hamza Dağ, İl Başkanı Aydın Şengül ve AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Adayı Rümeysa Kadak da katıldı.

Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen’in vatandaşları selamlamasının ardından söz alan İl Başkanı Aydın Şengül, Bayındır’ın yeniden iktidar olmaya çok yakın olduğunu söyledi.

Gönül Sofrasına Bayındırlıların gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Şengül, “Bugün bir özlemin ifadesini görüyoruz; bugün Bayındır’ın geçmişte yaşadığı iktidarın özlemini görüyoruz” dedi.

BİRİLERİ KÜÇÜMSÜYOR AMA VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA!
Konuşmasında bir kez daha 24 Haziran seçimlerine dikkat çeken İl Başkanı Şengül, vatandaşın sağduyusuna inandığını belirterek, “Allah, birlik beraberliğimizi bozmasın. Değerli kardeşlerim, önümüzdeki süreçle ilgili benim vatandaşım ne olup bittiğini çok iyi biliyor ve çok iyi algılıyor. Birileri sizi küçümseyebilir, birileri size ‘köylü’ diyebilir, birileri size ‘göbeğini kaşıyan adam’ diyebilir. Ancak sizdeki ferasetin, algının belki en ufak bir kısmı dahi o birilerinde yoktur. Sizler sağduyu ile vatanımızda neler olduğunu, neler yapılmaya çalışıldığını, kimi devirmeye çalıştıklarını çok iyi görüyorsunuz. Onlara şimdiye kadar nasıl ders verdiyseniz, 24 Haziran’da da çok önemli mesaj vereceğinizi, çok iyi ders vereceğinizi biliyoruz” dedi.

BU ÜLKEYE KİMSE ZARAR VEREMEZ
Türkiye ile ilgili hain planlar içinde olanlara karşılık, vatandaşlarımızın bir ve beraber olmasını isteyen Şengül, “Bizler bir ve beraber olduğumuzda, bir birimize sarıldığımızda, ayrışma noktalarını bir kenara bırakıp, ortak değerlerimizi ön plana çıkardığımızda bu ülkeye kimse zarar veremez, bu bayrağı kimse indiremez, bizlere kimse diz çöktüremez. İnşallah 24 Haziran’da da diz çöktüremeyecekler. Dik durduk, dik olmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

DAĞ, BAYINDIR’A HASTANE MÜJDESİ VERDİ
Bayındır’ın iktidar partisine olan özlemini bir kez de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ifade ederek, “Bayındır’da AK Partili bir belediyeyi burada, bu statta gördüğümü de ifade etmek istiyorum. Bayındır’a milletvekili olduğumuz dönemden bu yana sayısını ben unuttum, defalarca geldik. Gelmekle kalmadık, çok sayıda hizmeti kazandırma imkanı bulduk. Bunları hepiniz biliyorsunuz, hemen şuracıkta 2009’da çok köhne bir belediye binası varken şimdi imar edilmiş bir belediye binası, kredi yurtlar kurumu, kaymakamlık binası var. Zeytinova Barajı ve diğer barajlarımız, TOKİ, duble yol yapıldı. Allah’a şükür daha çok anlatacağımız şey var. Ama bununla da bitmeyecek, önümüzdeki süreçte daha fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Bayındır’ın bazı mahallelerinde doğalgaz yok, ancak doğalgazı en kısa zamanda neticelendireceğiz.

HASTANE ARAZİSİ HAZIR
Bir yandan da hastane beklentiniz var. Hastane için 15 Temmuz’dan sonra Vakıflara geçen araziyi inşallah Sağlık Bakanlığına tahsisini yapıp, önümüzdeki süreçte hastanemizi de Bayındıra kazandıracağız. Bunun da sözünü buradan Bayındırlılara veriyoruz. Biz sözlerimizi verdik, 24 Haziran’da Bayındır’dan güçlü bir ses duyacağımıza da hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

İftar programı sonrasında Dağ ve İl Başkanı Şengül, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, Bayındırlı vatandaşlarla bir araya geldiler.

 
İzmir'de faciadan dönüş: 20 metrelik ağaç bir anda...
 
Erdoğan'dan 'İnce' mesaj: Yargıda hesabını versin!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Lideri Bahçeli'den yeni af çıkışı!
MHP lideri Bahçeli, cezaevi affı çıkışını yineledi. "İktidar adım atarsa ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden İzmir klibi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir için özel olarak hazırlanan ...
CHP Heyeti Gülen dosyasını inceleyecek!
CHP’den aralarında Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de bulunduğu 4 kişilik ...
 
Bayır'dan Özalan'a 'İzmir bıraktığımız gibi' yanıtı: Kendi kalene gol atma!
AK Parti İzmir ikinci bölge ikinci sıra adayı Alpay Özalan'ın "İzmir bizim ...
Bağış seferberliği: Seferihisar'da uzun 'İnce' bir kuyruk!
Seferihisarlılar Muharrem İnce’nin seçim kampanyası için bir araya gelerek, ...
Şahin: MHP Meclis'e daha güçlü girmeli!
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde ...
 
CHP'li Serter'den İYİ Parti çıkışı: Oy kaymaz!
24 Haziran günü gerçekleşecek Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerine ...
AK Parti'den Kocaoğlu'na çifte salvo: Kaya ve Soylu o çıkışlara ne yanıt verdi?
Başkan Kocaoğlu'nun İZBAN krizinde AK Parti İzmir Milletvekili Atilla ...
AK Parti Buca'da Erdoğan'a destek izdihamı!
Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylara maddi destek olmak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri